Hoe kan loopbaancoaching helpen?

01-11-2019

Werk is voor velen van ons belangrijk. Het grootste deel van je tijd besteed je wellicht aan werken.
Niet onbelangrijk dat je het dus wel een beetje naar je zin hebt. Helaas hebben we niet allemaal dat geluk. Misschien ben jij op dit moment werkloos, of heb je te horen gekregen dit op korte termijn te worden.
Of je hebt een baan die je je heel anders had voorgesteld toen je erop solliciteerde.
Wellicht heb je weleens nagedacht over loopbaancoaching, maar weet je niet goed wat dit voor jou kan betekenen. Geen schande, in mijn omgeving merk ik dat er nog veel vragen zijn over loopbaancoaching en hoe dit kan helpen.
Als loopbaancoach kan ik je helpen bij het vinden van jouw missie. Dat waar jouw hart sneller van gaat kloppen. De dingen waar jij je tijd in wil steken. Je dromen in kaart brengen: welke baan heb je nu en welke baan zou je in de toekomst willen? Je helpen bij de zoektocht naar een nieuwe baan als je werkloos bent of je wilt een carrièreswitch maken maar je weet niet wat of hoe je dit moet aanpakken. Ik kan je begeleiden in het hele sollicitatieproces. Je helpen hoe jij jezelf kan verkopen, een steengoede sollicitatiebrief kan schrijven. Ik kan helpen bij het vinden van de juiste opleiding, wanneer je een andere richting op wilt, of juist op zoek bent naar verdieping. Ik kan je coachen om bepaalde praktische vaardigheden onder de knie te krijgen zoals leiding geven of omgaan met stress en verandering.
Misschien denk je nu, ik weet helemaal niet wat ik wil of wat mijn missie is. Ook dan ben je bij mij aan het juiste adres. Een loopbaancoach helpt je bij het achterhalen van je talenten en hoe je deze de wereld in brengt.
Bij een loopbaancoach kun je je mind-set versterken. Kortom een loopbaancoach is er voor diverse loopbaanvraagstukken. Ook jij verdient een loopbaancoach, zodat jij weet wat een baan voor werkgeluk voor jou kan betekenen!