Wie ik ben?

Ik ben Eveline van der Vlist- Eijkhout BBA, een Noloc gecertificeerd loopbaancoach. Ik heb ruim 10 jaar ervaring als loopbaanprofessional. Ik ben een open, enthousiaste en vriendelijke coach.

Het coachen en begeleiden van medewerkers en het voeren van sollicitatie- en loopbaangesprekken hebben voor mij de basis gelegd, om mensen te helpen zich verder te ontwikkelen in hun loopbaan.

Als geboren ondernemer ben ik ruim vier jaar geleden gestart als zelfstandig werkend loopbaancoach.
Ik vind het belangrijk dat jij het beste uit jezelf weet te halen, doet waar je goed in bent, plezier hebt in wat je doet en vooral gelooft in jezelf.

Ik vertrouw op mijn intuïtie en combineer dat met mijn jarenlange ervaring, mijn Bachelor of Business Administration en mijn opleiding tot Loopbaancoach

Ik geloof heel erg in werken vanuit jouw verlangen en kracht. Bij mij ga je nooit uit mijn mond horen wat ík vind dat jíj moet doen. Want het is juist mijn doel om jou te laten ontdekken waar jij nou echt goed in bent, wat voor jou een goede balans is en waar jij plezier aan beleeft. Mijn coachingsstijl is vanuit een nuchtere hoek, met een liefdevolle hand maar zeker niet zonder confrontatie.

Al mijn trajecten zijn interactief en afwisselend.

Iets voor jou?
Wil je graag weten hoe ik je met jouw loopbaanvraag of sollicitatievraag kan helpen?