Ervaringen


Eveline is een vriendelijke en open coach. Hierdoor voelde ik mij snel op mijn gemak. Ze kan goed luisteren maar wist ook
de juiste vragen te stellen. Haar manier van coachen vond ik heel prettig.
Ze heeft mij nieuwe inzichten gegeven. Ik heb stappen kunnen zetten
die ik anders nooit had gezet!
De sessies waren leuk en afwisselend. 

Mariëlle Klein

Officemanager


Eveline heeft een hele warme en fijne manier van werken. Ik was totaal niet mezelf en echt opzoek naar hulp. Iemand die mij figuurlijk gezien omarmt en meeneemt in een traject een betere versie te worden van mezelf en de juiste inzichten te krijgen.
Eveline luisterde goed en stelde de juiste vragen. Ik voelde mij direct gehoord en gezien. Ik ben gegroeid, heb meer zelfvertrouwen, weet nog beter wie ik ben en heb richting in mijn leven gevonden. Écht een aanrader! 

Femke Verhoeven

Pedagogisch medewerker
Super fijn coaching traject achter de rug.
niet alleen het traject zelf is wat mij zo aansprak maar ook de persoon zelf.
je voelt je op je gemak en ze denkt in alles met je mee.
Na jaren lang twijfelen en niet weten welke richting ik moest kiezen start ik volgende maand met een opleiding. Dit had zonder Eveline niet gelukt! 

Gina van der Pluim

Import Operator

Ik heb hier een heel waardevol traject gevolgd. Bij het intakegesprek kreeg ik al een goed gevoel. Eveline wist tijdens de sessies op de juiste dingen door te vragen om zo tot de kern van het probleem te komen en vervolgens daarin de juiste adviezen te geven. 

Daan Steenbergen

Document Controller

Eveline is een zeer gedreven, enthousiaste en ervaren coach.
Ze weet het beste in je naar boven te halen. Tijdens de gesprekken voelde ik mij snel op mijn gemak.
Door de diverse tests werden mijn sterke punten en eigenschappen duidelijk en benadrukt, waar ik goed in ben en wat ik zoek in mijn loopbaan.
Door haar manier van werken en ervaring werd ik steeds zekerder van mezelf en mijn kunnen.
Door haar ervaring al recruiter weet ze precies welke tools ik nodig had om mezelf op de kaart te zetten en te presenteren. En wat ik kan verwachten tijdens een sollicitatiegesprek.
Door haar loopbaancoach traject ben ik zelfverzekerder geworden en weet wat ik kan en wil.
Ik zou Eveline aan iedereen aanraden als loopbaancoach door haar gedrevenheid, enthousiasme en ervaring!

Saskia Mak

Medewerker Verkoop

Eveline is zeer vriendelijk en kundig. Ik heb al meerdere keren contact gehad en zelfs een online workshop gevolgd. Dit was een duidelijke workshop over het schrijven van een sollicitatiebrief. 

Sven Meulbroek

Consulent


Ik vond het heel fijn om gecoacht te worden door jou. Ik kon mezelf zijn, durfde me daardoor ook kwetsbaar op te stellen en heb goede tips gekregen om met mijn perfectionisme om te gaan en alles wat daar nog bij kwam. Je nam altijd ruim de tijd voor mij! De sessies vlogen elke keer om. Je was een positieve coach die mij het gevoel gaf dat ik er mag zijn en je hebt mij laten inzen dat ik aardig wat in mijn mars heb. Dank je wel daarvoor! 

Iris van der Wel

Leerkracht basisonderwijs